Wolf Verticuteer-Mix 4 in 1

Wolf Verticuteer-Mix 4 in 1

De nieuwe 4 in 1 Verticuteermix van Wolf omvat kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten ter ondersteuning van een snel gazon herstel vooral na het verticuteren. Het verzekerd herzaaien, betrouwbare kiemkracht, bodemverbetering en bemesting in 1 enkele handeling:

-TURBO bijzaaien, voor met name snelle gazon reparatie na verticuteren.

-Kiemkracht bescherming zorgt voor een snelle en betrouwbare ontkieming van de hoge kwaliteit zaden.

-Organo-mineraal meststoffen op lange termijn: snel en langdurige meststof effect voor snellere wortelgroei, dichte groei van het gras en snellere ingebruikname. Het minerale component is verantwoordelijk voor het snelle eerste effect en de organische meststof ingrediënten hebben later effect maar wel langdurig.

-Natuurlijke bodemverbeteraar (puimsteen): dit poreuze vulkanisch gesteente zorgt voor beter vasthouden van water, beworteling en beluchting van de bodem en maakt de bodemstructuur losser. De vulkanische puimsteen breekt milieuvriendelijk af en is het lichtste bekende toevoegingsmiddel in de tuinbouw (poriënvolume tot 85%). Het fijnmazig en structureel stabiele materiaal heeft een neutrale pH waarde en verbetert permanent de bodemstructuur.