Gebruikte machines - Zitmaaiers

Stiga Villa 13 HST met 85 cm  UITVERKOOP
Sterk, veelzijdig en gemakkelijk te besturen: Stiga frontmaaiers zijn de oplossing voor uw tuin. Het maaidek vooraan maait precies en gemakkelijk onder struiken, rond obstakels en in hoeken.
lees verder
Wolf Expert Scooter Pro 76  UITVERKOOP
Deze compacte Wolf Expert Scooter neemt minder ruimte in beslag dan andere zitmaaiers en is met een krachtige 420 cc motor prima uitgevoerd. Door het stalen chassis is de Scooter Pro ook bij intensiever gebruik bijzonder stabiel. Karakteristiek voor Expert is, naast de vele doordachte functionaliteiten en details, de heel bijzondere vormgeving.
lees verder
Wolf Expert Alpha 106.220 UITVERKOOP
Met de nieuwe modellen van de Expert Alpha introduceert Wolf-Garten een nieuwe merknaam. De nieuwe Alpha-zitmaaiers zijn echte All-rounders voor grote gebieden en ongelijke terreinen waar zitmaaiers vereist worden voor het leveren van topprestaties. Uitgerust met de beste-in-class, maai- en opvangsystemen gecombineerd met uitstekende kwaliteit en efficiƫntie.
lees verder
Stiga Estate 5102 Hydrostaat  UITVERKOOP
Wilt u een veelzijdige en goed uitgeruste tuintractor om in alle comfort het gazon te onderhouden? Wilt u genieten van vlot rijden zonder schokken en stoten? Dat kan, met Stiga Estate. Met Hydrostatische transmissie, comfortabele zitting, stabiele constructie en krachtige motor.Daarnaast een ruime opvangbak met een capaciteit van 290 liter voor minder leegbeurten. En een dashboard met duidelijke display en alle bedieningsfuncties bij de hand.
lees verder
Stiga Estate 3084 Hydrostaat UITVERKOOP
Wilt u een veelzijdige en goed uitgeruste tuintractor om in alle comfort het gazon te onderhouden? Wilt u genieten van vlot rijden zonder schokken en stoten? Dat kan, met Stiga Estate. Met Hydrostatische transmissie, comfortabele zitting, stabiele constructie en krachtige motor.Daarnaast een ruime opvangbak met een capaciteit van 240 liter voor minder leegbeurten. En een dashboard met duidelijke display en alle bedieningsfuncties bij de hand.
lees verder
Ibea Vision Frontmaaier met opvang.
Deze nieuwe, uit een faillissement overgenomen, Ibea Vision Frontmaaier is voorzien van een grote ventilator voor het perfect opvangen van gras en blad.
lees verder