Uitverkoop

Timberboss Vertikale Kloofmachine  UITVERKOOP
Timberboss kloofmachine op verrijdbaar onderstel, uitgevoerd met veilige tweehanden bediening. Voorzien van een verplaatsbare klooftafel ( 3 standen) en een massief kloofmes.
lees verder
GTL 7000 H Houtklover UITVERKOOP € 399,-
De GTL 7000 H horizontale houtkliever wordt geleverd met een enkelfase elektrische motor (2,9 kW/ 230 Volt). De splijtkracht is 7 Ton. Deze compacte machine kan hout verwerken met een lengte tot 52 cm en een maximale diameter van 25 cm. De tweehandbediening staat garant voor een snelle, gemakkelijke en veilige werking.
lees verder
Stiga Villa 13 HST met 85 cm  UITVERKOOP
Sterk, veelzijdig en gemakkelijk te besturen: Stiga frontmaaiers zijn de oplossing voor uw tuin. Het maaidek vooraan maait precies en gemakkelijk onder struiken, rond obstakels en in hoeken.
lees verder
Wolf Expert Scooter Pro 76  UITVERKOOP
Deze compacte Wolf Expert Scooter neemt minder ruimte in beslag dan andere zitmaaiers en is met een krachtige 420 cc motor prima uitgevoerd. Door het stalen chassis is de Scooter Pro ook bij intensiever gebruik bijzonder stabiel. Karakteristiek voor Expert is, naast de vele doordachte functionaliteiten en details, de heel bijzondere vormgeving.
lees verder
123