Uitverkoop

Timberboss Vertikale Kloofmachine  UITVERKOOP
Timberboss kloofmachine op verrijdbaar onderstel, uitgevoerd met veilige tweehanden bediening. Voorzien van een verplaatsbare klooftafel ( 3 standen) en een massief kloofmes.
lees verder
Stiga Villa 13 HST met 85 cm  UITVERKOOP
Sterk, veelzijdig en gemakkelijk te besturen: Stiga frontmaaiers zijn de oplossing voor uw tuin. Het maaidek vooraan maait precies en gemakkelijk onder struiken, rond obstakels en in hoeken.
lees verder
Wolf Expert Scooter Pro 76  UITVERKOOP
Deze compacte Wolf Expert Scooter neemt minder ruimte in beslag dan andere zitmaaiers en is met een krachtige 420 cc motor prima uitgevoerd. Door het stalen chassis is de Scooter Pro ook bij intensiever gebruik bijzonder stabiel. Karakteristiek voor Expert is, naast de vele doordachte functionaliteiten en details, de heel bijzondere vormgeving.
lees verder
Wolf Expert Alpha 106.220 UITVERKOOP
Met de nieuwe modellen van de Expert Alpha introduceert Wolf-Garten een nieuwe merknaam. De nieuwe Alpha-zitmaaiers zijn echte All-rounders voor grote gebieden en ongelijke terreinen waar zitmaaiers vereist worden voor het leveren van topprestaties. Uitgerust met de beste-in-class, maai- en opvangsystemen gecombineerd met uitstekende kwaliteit en effici├źntie.
lees verder