Aanbod

Hieronder vind u enkele merken welke door Erik Barten Tuin- en Parkmachines geleverd kunnen worden.

  Autoclip robotmaaiers, frontmaaiers, tuintractoren, loopmaaiers, vertikuteerders, grondfrezen en diverse aanbouwwerktuigen zoals sneeuw- en bladblazers, frontborstels, sneeuwschuiven en klepelmaaiers.
  Atco/Allet heeft een breed assortiment kooimaaiers, die voorzien zijn van een professionele Kawasaki motor en het revolutionaire QX-kooiwisselsysteem.
  Wiper heeft een compleet programma toonaangevende semi-automatische en volautomatische maairobots, die wij tevens voor u kunnen installeren.
  Handgereedschappen, loopmaaiers, zitmaaiers, vertikuteermachines, heggenscharen, graszaad en meststoffen.
  Motorzagen, bosmaaiers, motorscharen, bladblazers, grondboren, stokmotorscharen, trimmers, loopmaaiers en diverse elektrische en snoerloze handgereedschappen.
  Silky biedt een compleet programma zagen aan, voor snoeiwerk en houtbewerking, van vouwzagen tot holsterzagen, van gebogen tot rechte zaagbladen met telkens een ruime keuze in vertanding. Ook telescoopzagen zijn verkrijgbaar in lengtes van 2,40 m. tot wel 6,30 m.
  Iseki is met een zeer uitgebreid programma aan grasmaaiers, zitmaaiers en compacttrekkers een alom bekend merk onder de professionele gebruikers.
  Rover cirkelmaaiers staan bekend om hun onverslijtbaar maaidek (20 jaar garantie) en het uitermate goede vangsysteem, dankzij de maaischijf met 4 zwenkbare messen en brede achteruitworp.
  Hayter loopmaaiers met achterrol, worden gebruikt daar waar een traditionele fraaie gazonafwerking word geeist. Ze laten een perfect strepenpatroon achter en men kan er makkelijk mee over een gazonrand maaien.
  De Felco snoeischaren uit Zwitserland zijn al 60 jaar een begrip voor de echte tuinliefhebber en veeleisende professionel.
  Snoeischaren, takkenscharen graskantscharen en heggenscharen
  Hakselaars, vertikuteermachines, kantensnijders, zaaimachines, truckloaders, bladblazers en bladzuigers. Kwaliteitsmachines voor zowel particulier als professional.
  Veegmachines met radiale of axiale borstels, accu- of benzinemotoren en aanbouwvegers voor zimaaiers
  Hogedrukreinigers, koud- en warmwater, elektrisch en benzinemotoren, voor zowel particulier als professional.
  Als officieel Briggs & Stratton Dealer kunnen wij voor deze motoren service verlenen met ondersteuning van fabriek en importeur. Onze monteurs volgen de jaarlijkse scholingen om deze motoren goed te kunnen onderhouden.
  Clean Life is een kant-en-klare 2-takt of 4-takt alkylaatbrandstof die langer houdbaar is en vrijwel geen schadelijke stoffen bevat zoals benzeen, tolueen en zwavel.
  Berthoud drukspuiten voor gewasbescherming en onkruidbestrijding van tuin en groenstroken. Zoals handpompspuiten, rugspuiten handmatig en met oplaadbaar accublok, gemotoriseerde spuiten op wielen en verstuivers.
  Loopmaaiers, gazon- en tuintractoren, Zero turn maaiers.